A kormánypártok szerint a bevándorláspártiak rá akarják kényszeríteni az akaratukat minden európai nemzetre

A kormánypártok szerint a bevándorláspártiak rá akarják kényszeríteni az akaratukat minden európai nemzetre

Elfogadhatatlannak nevezte Nacsa Lőrinc kereszténydemokrata országgyűlési képviselő hétfőn Budapesten, hogy a bevándorláspártiak ma már nyíltan fenyegetik a bevándorláselleneseket. A kormánypárti politikus a svéd miniszterelnök nyilatkozatára reagált újságíróknak.

A Dagens Nyheter című svéd napilap internetes felületén Stefan Löfven svéd miniszterelnök azt mondta: ha valaki nem kész arra, hogy felelősséget vállaljon, akkor annak ára kell, hogy legyen.

“Ekkor nem lehet az EU támogatásaiból ugyanolyan módon részesedni, mint ma. Magyarország az egyik olyan tagállam, amely a legtöbbet kapja. És nem tartható, hogy az a tagállam, amely a legtöbb forrásban részesül az EU-tól, azt mondja, hogy nem, mi nem vállalunk felelősséget a migráció tekintetében.”

Nacsa Lőrinc a kormánypártok álláspontját ismertetve azt mondta, a svéd miniszterelnök szerint meg kell büntetni Magyarországot, amiért nem fogad be migránsokat.

“Mára már ott tartunk, hogy a bevándorláspártiak nyíltan fenyegetik a bevándorláselleneseket, ami elfogadhatatlan”

– fogalmazott a politikus.

A KDNP-s képviselő rámutatott: a bevándorláspártiak rá akarják kényszeríteni saját akaratukat minden európai nemzetre, minden európai országra. Rá akarják kényszeríteni a kötelező kvótát, a migránsok elosztását, és a gazdasági migráció legalizálását Európa minden állampolgárára.

“Ha a májusi EP-választásokon ezek a bevándorláspárti erők kerülnek többségbe, végre fogják hajtani ezeket a terveket”

– figyelmeztetett Nacsa Lőrinc, aki arra is kitért, hogy ezek az erők Európát bevándorlókkal akarják elárasztani, bevándorlóországokat akarnak létrehozni, úgy, ahogy ezt a svéd bevándorláspártiak a saját országukkal már megkezdték.

A magyar emberek ugyanakkor korábban már többször is egyértelművé tették, hogy nem akarják, hogy Magyarország bevándorlóországgá váljon. Ezért a Fidesz-KDNP és Orbán Viktor miniszterelnök programjának egyik legfontosabb pontja, hogy egyetlen ország se legyen kötelezhető akarata ellenére migránsok befogadására – hangsúlyozta Nacsa Lőrinc. Arról, hogy 1,6 milliárd forintot adna a kormány a Magyar Katolikus Püspöki Konferenciának, hogy megvásárolja a Szent István házat Rómában, kérdésre azt mondta,

magyar zarándokok százezrei látogatnak minden évben Rómába a keresztény ünnepkörhöz kapcsolódóan, és rengetegen szállnak meg ott.

“Örülni kell annak, ha egy ilyen értékes és rendkívül jó helyen lévő ingatlan magyar közösségi vagy egyházi tulajdonba kerül”

– tette hozzá.

Kapcsolódó cikkek