Halász János

Halász János: egyetlen ország se legyen kötelezhető migránsok befogadására akarata ellenére

Halász János: egyetlen ország se legyen kötelezhető migránsok befogadására akarata ellenére

Erről beszélt a Fidesz frakciószóvivője csütörtökön Budapesten.

Mint mondta, Brüsszel bevándorláspárti vezetése továbbra is a migránsok elosztását erőlteti, erre utalnak a bevándorláspárti politikusok, a brüsszeli bizottság nyilatkozatai és tettei.

“A Fidesz határozottan kiáll amellett, amit Orbán Viktor miniszterelnök hét pontja is tartalmaz, azaz egyetlen országot se lehessen kötelezni akarata ellenére migránsok befogadására”

– mondta, majd azt is hozzátette, hogy a bevándorláspártiak arra készülnek, hogy ha az európai parlamenti választás után többségbe kerülnek, akkor ráerőltetik akaratukat és a migránsokat minden országra.

Aki pedig nem hajlandó a betelepítésre, azt megbüntetik és megbélyegzik.

Halász János kiemelte, ezt célozza minden egyes brüsszeli javaslat és terv az Európai Bizottság és az Európai Parlament fiókjában. A május 26-i EP-választáson meg kell állítani a bevándorláspárti erőket, mert különben minden erővel azon lesznek, hogy átvigyék a migránsok kötelező betelepítését – figyelmeztetett a kormánypárti politikus. Halász János úgy fogalmazott:

“mi szeretnénk megőrizni Európát az európaiaknak, és Magyarországot magyar országnak, a gyermekeinknek és a fiataloknak”.

Kapcsolódó cikkek