Fidesz: a baloldal feladná az ország védelmét

Fidesz: a baloldal feladná az ország védelmét

A nagyobbik kormánypárt szerint a "Gyurcsány-Márki-Zay féle baloldal" feladná az ország védelmét az illegális migráció ellen, ezért az április 3-ai választáson Magyarország biztonsága is a tét.
A kormánypárt Márki-Zay Péter és Vadai Ágnes (DK) hétfői sajtótájékoztatójára reagált, amelyen az ellenzéki politikusok Magyarország EU és NATO melletti elkötelezettségét hangsúlyozták.

A Fidesz a közleményében ugyanakkor azt állította, hogy a baloldal “valódi programja” szerint feladná Magyarország biztonságát és védelmét. A Fidesz szerint a baloldal kormányzása alatt leépítette a honvédséget, és most is “első dolga lenne” a rendőrök és katonák visszahívása a határvédelemről. Emellett – folytatták – a baloldal miniszterelnök-jelöltje annak a Gyurcsány Ferencnek a “visszatérítésén fáradozik”, aki személyesen is nekiállt a határkerítés lebontásának és aláírást gyűjtött a kötelező migránskvóta mellett.

“Gyurcsány-Márki-Zay féle baloldal szolgaian teljesítené Brüsszel és a Soros-hálózat bevándorláspárti politikáját, feladná az ország biztonságát és védelmét az illegális migráció ellen”.

– írták a közleményben, majd hozzátették, hogy a volt miniszterelnök pártja még ezekben a hetekben is arról beszélt, hogy a “kerítés tarthatatlan”, miniszterelnök-jelöltjük szerint pedig a migránsok egy-két évtized alatt integrálhatók és “különben sem bántanak senkit”.

“Április 3-án Magyarország biztonsága is a tét. A baloldal bevándorlóországot csinálna hazánkból, mindenhol ezt teszi, ahol hatalomra jut”

– zárta közleményét a Fidesz.

Kapcsolódó cikkek