Fidesz: a teljes baloldal részesült a “guruló dollárokból”

Fidesz: a teljes baloldal részesült a “guruló dollárokból”

A nagyobbik kormánypárt kommunikációs igazgatója szerint mára nyilvánvaló, hogy a teljes baloldalnak - Márki-Zay Pétertől Gyurcsány Ferencig - jutott a "guruló dollárokból" és ezeket a kampányra költötték a törvényeket megkerülve.

Hollik István szombati videónyilatkozatában azt mondta, hogy újabb és újabb fejezetek látnak napvilágot a “dollárbaloldal külföldi befolyásolási botránya körül, és ezzel újabb és újabb hazugságaik lepleződnek le”. A politikus arról is beszélt, hogy a Nemzeti Információs Központ részéről közzétett második részjelentés szerint Sápi Mónika, a baloldal vásárosnaményi közös jelöltje, a Demokratikus Koalíció (DK) előválasztási jelöltjének cégébe is “gurultak azok a bizonyos dollárok”. Hollik István szerint nyolcmillió forint jutott az említett politikus cégébe.

“Ráadásul a dollárbaloldal jelöltjének cége az amerikai forrásokból érkező milliókat kampányrendezvények szervezésére kapta és költötte is el”

– fogalmazott a Fidesz kommunikációs igazgatója, majd hozzátette, hogy mivel Sápi Mónika a DK előválasztási jelöltje volt, így Gyurcsány Ferencnek és Dobrev Klárának – állításukkal ellentétben – tudniuk kellett a “beguruló dollárokról”.

“Ezzel újabb baloldali hazugság lepleződött le, viszont azt még mindig nem tudjuk biztosan, hogy a dollárok valóban Soros Györgytől érkeztek-e, ahogy arról a hírek szólnak”

– mondta Hollik István, majd hangsúlyozta, hogy itt az ideje, hogy Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára “színt valljanak” és ne fussanak el a felelősség elől és mondják el végre, hogy kitől kapta a “dollárbaloldal” a négymilliárd forintot.

Kapcsolódó cikkek