Elindult a Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! petíció

Elindult a Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! petíció

Megkezdte az aláírásgyűjtést a Fidesz és a KDNP a Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! elnevezésű petíciójához szerdán. Erről beszélt a nagyobbik kormánypárt kommunikációs igazgatója Budapesten.

“Több mint ezer aktivista gyűjti az aláírásokat az ország 300 pontján. Az első két hétben a közterületeken, az utcán lesz erre lehetőség, utána segítőikkel együtt felkeresnek minden állampolgárt”

– mondta Hollik István.

“A petíciót azért indították, hogy megmutassák: sokan vannak, olyanok, akik nem kérnek még egyszer a kudarcos Gyurcsány-korszakból”

– közölte Hollik István.

Mindenki csatlakozzon petícióhoz, “aki nem akarja, hogy

“visszatérjen a múlt, a 2010 előtti kishitű, önbecsülését vesztett, a magyar nemzeti érdeket teljes mértékben háttérbe szorító és a magyar emberekkel szemben teljesen szembeforduló kormányzás!”

– mondta Hollik István.

A kormánypártok azt üzenik a petícióval “Gyurcsány Ferencnek, és az emberének, Karácsony Gergelynek”, hogy

“nagyon sokan vagyunk, akik emlékszünk még a kormányzására”

– tette hozzá.

“Sokan vagyunk, akik emlékszünk még a megszorításokra, a számtalan adóemelésre, és arra, hogy miként hagyták cserben a magyar családokat, a magyar nyugdíjasokat, akiktől egyhavi nyugdíjat elvettek, és hogyan tettek tönkre kormányzásukkal 200 ezer munkahelyet”

– mondta Hollik István.

A politikus megígérte, hogy nem engedik Gyurcsány Ferencet és “embereit” visszatérni a hatalomba.

Hollik István azzal is érvet a petíció mellett, hogy azok közül, akik 2022-ben szavazni fognak, sokan még gyerekek voltak, amikor Gurcsány Ferenc “békés tüntetőkkel szemben vezérelt lovasrohamot”.

Kapcsolódó cikkek