Így látja a helyzetet a nagyobbik kormánypárt egy héttel az EP-választás előtt

Így látja a helyzetet a nagyobbik kormánypárt egy héttel az EP-választás előtt

Az ellenzék teljes mellszélességgel beállt a bevándorláspártiak csúcsjelöltje mögé. Ezt mondta Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója szombaton azzal összefüggésben, hogy Frans Timmermans, a szocialisták EP-csúcsjelöltje Budapestre érkezett.

Rámutatott: Frans Timmermans személyesen jött el ismét Budapestre, hogy megerősítse szövetségét a magyar bevándorláspárti ellenzékkel. Frans Timmermans Soros György embere, “masszívan” bevándorláspárti, és szeretne az Európai Bizottság elnöke lenne.

“Frans Timmermans arra készül, hogy ha ő lesz a brüsszeli bizottság elnöke, akkor legalizálja a gazdasági migrációt Európában”

– mondta Hidvéghi Balázs. Kitért arra is, hogy mindez a kötelező kvóta bevezetését, a migránsok betelepítését és az ezt elutasító országok megbüntetését jelentené.

“Timmermans minden egyes nyilatkozata azt húzza alá, azt illusztrálja, hogy támogatni, szervezni akarja a migrációt, és nem megállítani. Nem rossznak, hanem jónak tartja a bevándorlást”

– jelentette ki a politikus.

Azt is tudni lehet róla, hogy folyamatosan és durván támadja Magyarországot, amiért megvédjük a határt, és amiért a magyar emberek elutasították a bevándorlást.

“Ennek ellenére a magyar ellenzék mégis teljes lelkesedéssel beállt a bevándorláspárti csúcsjelölt mögé”

– értékelt Hidvéghi Balázs.

Kiemelte, egy hét van a választásig, a frontvonalak mára teljesen világossá váltak, az egyik oldalon ott vannak a bevándorláspártiak Timmermansszal az élen, és a magyar ellenzék teljes támogatásával. Ők azok, akik Európát meg akarják változtatni, és a migrációt meg akarják szervezni.

A másik oldalon a Fidesz-KDNP áll azoknak az embereknek a képviseletében, akik nem kérnek a brüsszeli parancsokból, és meg akarják állítani a bevándorlást, meg akarják védeni a hazájukat – rögzítette.

“Óriási a tét egy hét múlva, Európa és a gyermekeink jövőjéről döntünk”

– fogalmazott, hangsúlyozva: el kell menni választani.

Arra kérik a magyar embereket, küldjenek erős üzenetet Brüsszelnek, hogy a bevándorlást meg lehet és meg is kell állítani, és ebben Magyarországon egyedül a Fidesz-KDNP-re lehet számítani – jelentette ki a kommunikációs igazgató.

Kérdésre válaszolva kiemelte: Frans Timmermans egy baloldali és bevándorláspárti politikus, “az egész kör működése” leírható akár a maffiára emlékeztető módszerekkel is. Nemzetközi szerveződésről van szó, részben formális, részben informális csatornákon minden módon azért dolgoznak, hogy Európában megváltoztassák a keresztény kultúrát, tömeges migrációt hozzanak a kontinensre és rákényszerítsék azokra az országokra is, amelyek ebből nem kérnek.

Kapcsolódó cikkek