Demokratikus Koalíció: nem hagyjuk szó nélkül, hogy kifosszák az önkormányzatokat

Demokratikus Koalíció: nem hagyjuk szó nélkül, hogy kifosszák az önkormányzatokat

A DK-s fővárosi kerületek tételesen tájékoztatni fogják a lakosokat, hogy "Orbánék" milyen elvonásokkal sújtják őket a párt szerint.

“Mára teljesen világossá vált, hogy az orbáni pánikkormány alkalmatlan a járvány és a gazdasági válság megfékezésére. A tavalyelőtt elveszített önkormányzati választásból adódó fideszes frusztráltság és a hónapok óta tartó kormányzásképtelenség oda vezetett, hogy a kormány ma nem a vírussal vagy a gazdasági válsággal harcol, hanem az önkormányzatok ellen visel háborút.

A járvány és a válság elleni küzdelemben Orbán Viktor elbukott, ezért most úgy szeretné erősnek mutatni magát, hogy tíz- és százmilliárdos elvonásokkal sújtja az önkormányzatokat.

A Demokratikus Koalíció nem fogja szó nélkül hagyni, hogy Orbánék kifosszák az önkormányzatokat. A DK-s vezetésű fővárosi kerületek tételesen tájékoztatni fogják a lakosokat, hogy Orbánék milyen elvonásokkal sújtják őket. Mi, európai magyarok nem tűrjük a zsarnoki rendszert, és 2022-ben helyreállítjuk az önkormányzatiságot” – fogalmazott a párt több tagja: Gy. Németh Erzsébet humán területekért felelős főpolgármester-helyettes, a DK alelnöke, Cserdiné Németh Angéla, a XV. kerület DK-s polgármestere, dr. Kiss László, a III. kerület DK-s polgármestere, Dr. László Imre, a XI. kerület DK-s polgármestere, Niedermüller Péter, a VII. kerület DK-s polgármestere, Szaniszló Sándor, a XVIII. kerület DK-s polgármestere. A DK fővárosi polgármestereinek sajtótájékoztatóját a DK Facebook-oldalán közvetítettük.

Kapcsolódó cikkek