Molnár Csaba (archív)

A benzinárakkal foglalkoznak Gyurcsány Ferenc pártjában

A benzinárakkal foglalkoznak Gyurcsány Ferenc pártjában

A DK szerint horror árakon lehet tankolni Magyarországon, köszönhetően az "Orbán-rezsim eszetlen és öncélú döntésének".

“Az elmúlt hetekben brutálisan meglódultak az üzemanyagárak, köszönhetően a benzin és gázolaj Orbánék által megemelt jövedéki adójának. A Fidesz durva adóemelése miatt még Ausztriánál is drágább lett így nyárra nálunk az üzemanyag.

A Demokratikus Koalíció emlékeztet mindenkit, előre szóltunk, hogy a jövedéki adó brutális emelésével iszonyúan el fognak szállni az üzemanyagárak.

Kizárólag a Fidesz-kormány öncélú pénzszedésének köszönhető az, hogy Magyarországon ilyen irdatlan összegekért lehet tankolni és az,

hogy Orbánék a válság közepén még külön megnehezítik a magyarok életét, elfogadhatatlan: a magas üzemanyagárak ugyanis erősen kihatnak például az élelmiszerárakra is.

Egyértelmű, hogy a fideszes oligarchák milyen sorsot szánnak a magyaroknak, de az is egyértelmű, hogy mi, európai magyarok nem fogjuk szó nélkül hagyni, hogy Orbánék az országon verjék le saját alkalmatlanságukat és tehetetlenségüket” – írta dr. Molnár Csaba a Demokratikus Koalíció ügyvezető alelnöke, az Európai Parlament Gazdasági Bizottságának tagja a közleményében.

Kapcsolódó cikkek