Ezen dolgoznak Gyurcsány Ferenc pártjában

Ezen dolgoznak Gyurcsány Ferenc pártjában

A XI. kerületi önkormányzat 580 PCR-tesztet biztosít az újbudai bölcsődei és óvodai dolgozóknak. Ezt jelentették be a Demokratikus Koalíció politikusai szerdán online sajtótájékoztatón.

Gy. Németh Erzsébet főpolgármester-helyettes azt mondta, az oltás rendkívül fontos, de ugyanilyen fontos, hogy mindenki betartsa a biztonsági szabályokat, a gyülekezésre vonatkozó rendelkezésektől a maszkviselésig. A politikus aki az ellenzéki előválasztáson a DK jelöltjeként indul a XI. kerületben, arra is kitért, hogy a fővárosi önkormányzat tízezer tesztet biztosít a kerületi önkormányzatoknak.

“Újbudán ezekkel elsősorban az érettségiző diákokat, illetve azokat a tanárokat tesztelik, akik még nem kapták meg a védőoltást vagy nem alakult ki a védettségük”

– közölte.

László Imre kerületi polgármester arról beszélt, hogy Újbudán zavartalanul zajlik a koronavírus elleni védőoltások beadása. A politikus feldolgozatlan tragédiának nevezte, hogy Magyarország már “negyedik hete vezeti a lakosságszámban arányos halálozási statisztikát az egész világon”. Kiemelte, hogy a DK oltáspárti, de továbbra is rendkívül fontos az óvatosság.

Kapcsolódó cikkek