Ezzel foglalkoznak Gyurcsány Ferenc pártjában

Ezzel foglalkoznak Gyurcsány Ferenc pártjában

A Demokratikus Koalíció szerint névrokonokat is bevet Kaposváron a Fidesz, hogy megossza a szavazatokat.

“A napokban ismét új szintre lépett a fideszes fiúk gazembertempója: több forrásból megerősített információnk szerint a budapesti pártközpontból azt az utasítást kapta Somogy megye 1. választókörzetének fideszes jelöltje, Gelencsér Attila és kampánycsapata, hogy indítsanak aláírásgyűjtést a DK és az ellenzék közös jelöltjének, Varga István és Horváth Ákos névrokonának. A Fidesz célja egyértelmű: névrokonokkal trükközve próbálják meg megosztani az egyesült ellenzék szavazótáborát.

A DK szerint a tisztességes demokratikus verseny minden alapelvével szembemegy, hogy a Fidesz névrokonokkal és aljas trükközésekkel akarja átverni a kaposvári szavazókat.

Orbán Viktor és Kubatov Gábor már többször bizonyította, hogy a választási kampányok során a becsületesség fogalmát még hírből sem ismerik. A DK felszólítja Gelencsér Attilát, hogy azonnal hagyjon fel a névrokonokkal való trükközésekkel és a választásokig hátralévő 46 napban beszéljünk inkább arról, hogy ő hogyan teremtene munkahelyeket a térségben, hogyan rendezné a kaposvári nyugdíjasok helyzetét, mit gondol a kaposvári egyetem jövőjéről, a város kulturális életéről, az előttünk álló környezetvédelmi kihívásokról. Beszéljünk végre arról, ami az ittélőket valójában érdekli” – fogalmazott Dr. Varga István, az ellenzék országgyűlési képviselőjelöltje Somogy megye 1. választókörzetében.

Kapcsolódó cikkek