Fidesz: elképesztő az MSZP hozzáállása

Fidesz: elképesztő az MSZP hozzáállása

Az ellenzék legalább ne hátráltassa a koronavírus-járvány elleni védekezési munkát, ha segíteni nem tud. Ezt közölte a nagyobbik kormánypárt vasárnap.

A kormánypárt közleményében Bangóné Borbély Ildikó szocialista országgyűlési képviselő napközben adott nyilatkozatára reagált, amelyben az ellenzéki politikus azt mondta, a teljes bizalomvesztés küszöbén áll az Orbán-kormány, mivel az emberek úgy érzik, hogy nem játszik tiszta lapokkal, hátráltatja a koronavírus-járvány megfékezését.

A Fidesz elképesztőnek nevezte az MSZP hozzáállását, hangsúlyozva, hogy a koronavírus-járvány ellen közös védekezésre lenne szükség, most nincs helye a politikai vitáknak.

Kiemelték, az egészségügyi védekezéshez szükséges eszközök behozatala folyamatos,  az elmúlt hetekben mintegy ötvenszer fordultak a repülők a Kínát Magyarországgal összekötő légihídon, sok millió maszkot, védőruhát, teszteket és lélegeztetőgépeket hozva.

“Ezek felhasználása szakmai kérdés”

– jelentette ki a Fidesz.

Úgy fogalmaztak,

“egészen elképesztő, hogy Bangóné Borbély Ildikó a kákán is csomót keres és belekotnyeleskedik a védekezésben dolgozók munkájába”.

Az MSZP a veszélyhelyzet meghosszabbítását sem támogatta a parlamentben – tették hozzá.

Kapcsolódó cikkek