Az MSZP élelmiszert ad rászoruló családoknak

Az MSZP élelmiszert ad rászoruló családoknak

Közel 12 tonna tartós élelmiszert oszt szét az MSZP a koronavírus-járvány miatt nehéz helyzetbe került családok között a következő napokban. Ezt közölte a párt fővárosi elnöke hétfőn.

Molnár Zsolt az MSZP Facebook-oldalán követhető online sajtótájékoztatóján közölte, az MSZP parlamenti frakciójának szolidaritási alapjából biztosított négymillió forintból tartós élelmiszereket vettek, hogy azokat eljutassák olyan családokhoz, amelyek a járvány miatt lehetetlen vagy nehéz helyzetbe kerültek, illetve elveszítették a munkájukat.

Hozzátette, az MSZP országgyűlési és önkormányzati képviselői május 1-jéig közel 12 tonna élelmiszert osztanak szét országszerte.

Molnár Zsolt elmondta, az országgyűlési képviselőik fizetésnövekedésüket felajánlották a frakció szolidaritási alapjába, ezért folytatják karitatív akcióikat. Azt kérte, hogy a rendkívüli helyzet ellenére is ünnepeljék meg az emberek szűk családi körben május elsejét, vasárnap pedig az anyák napját. A politikus a sajtótájékoztatóját a Villányi úti MSZP-központ garázsában tartotta, ahol aktivisták tartós élelmiszereket pakoltak.

Kapcsolódó cikkek