A Jobbik képviselői kiakadtak a miniszterelnökön

A Jobbik képviselői kiakadtak a miniszterelnökön

A párt szerint Orbán Viktor a Kossuth Rádió reggeli adásában arról beszélt, hogy a migráció minden formáját elutasítja, miközben 2015 óta 86 000 bevándorlót telepített Magyarországra, hogy többek között a nyugati multinacionális vállalatok érdekeit kiszolgálva alacsonyan tartsa a magyar emberek bérét, és pótolja a nyugatra üldözött kivándorlók okozta munkaerőhiányt.

“De a fideszes migránsok között akadt olyan is, aki nőket erőszakolt meg, vagy körözött terrorista volt. Az osztrák hatóságok szerint az osztrák-magyar határon is több ezer illegális bevándorló jutott át, mely egyértelművé teszi, hogy ezek a migránsok a magyar határzárat is könnyedén játszották ki.

Ennek ellenére a kormány továbbra sem hajlandó elfogadni a Jobbik javaslatát, miszerint állítsuk vissza az önálló határőrséget.

A fentiekből is látszik, hogy a Fidesz-KDNP kormány nem csak nem tudja, hanem nem is akarja megvédeni Magyarországot a migránsoktól, ugyanis a hatalomban maradásuk egyetlen érdeke a migránsbiznisz fenntartása, mindezt alátámasztva a százmilliárdos hazug propagandával” – írta a Jobbik Magyarországért Mozgalom közleményében.

Kapcsolódó cikkek