Kocsis Máté

Kocsis Máté: a baloldal továbbra is a vakcinák ellen hergel

Kocsis Máté: a baloldal továbbra is a vakcinák ellen hergel

A Fidesz frakcióvezetője szerint a baloldal továbbra is a vakcinák ellen hergel, "sunyi kettős beszéddel elbizonytalanítják a magyarokat, lebeszélik őket az oltásról".

Kocsis Máté szombati Facebook-bejegyzésében feltette a kérdést:

“az megvan, hogy Gyurcsány ül Brüsszelben, olvasgatja a tegnapi álhíreket és hazaüzenget? Akkor tisztázzuk! Gyurcsány csicskásai hetek óta arról beszélnek, hogy nyitni kellene mindent. Az MSZP, a Jobbik és a Momentum külön kampányt is indított erre. A dékások még e hét közepén is arról elmélkedtek a nyilvánosság előtt, hogy szerintük nem lehet felelősen döntést hozni a szigorításokról, ma meg már épp a cselekvés hiányát kérik számon”

– közölte a nagyobbik kormánypárt frakcióvezetője.

Úgy fogalmazott, az elmúlt hetekben a baloldal emberéletekkel játszadozott volna, miközben itt a járvány harmadik hulláma. Több a fertőzött, és egyre többen szorulnak kórházi ápolásra is.

“Ehhez képest továbbra is a vakcinák ellen hergelnek, sunyi kettős beszéddel elbizonytalanítják a magyarokat, lebeszélik őket az oltásról”

– tette hozzá Kocsis Máté.

“Meghazudtolják a szakembereket, és búvópatakszerűen nyomják az alantas oltásellenes kampányukat. Gyurcsány eközben meg a saját maguk által gyártott álhírek alapján még üzenget is, hogy szerinte mit kellene csinálni. Ez egy vicc”

– írta a Fidesz frakcióvezetője, hangsúlyozva: a politikai vitákat majd később lerendezik, most az emberélet az első.

Kapcsolódó cikkek