Kocsis Máté

Kocsis Máté: Gyurcsány új fejezetet nyitott a magyar közéletben

Kocsis Máté: Gyurcsány új fejezetet nyitott a magyar közéletben

Gyurcsány Ferenc ma új fejezetet nyitott a magyar közéletben, "a közbeszéd rohasztásában". Ezt írta a Fidesz frakcióvezetője szerdán a közösségi oldalán.

Kocsis Máté hozzátette, Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke a gyermekvédelmi népszavazásra “burkolt, de jól érthető anyázással” válaszolt a miniszterelnöknek. Letudhatnánk a dolgot annyival – írta -, hogy “egy nemzetét gyűlölő gazembertől” ez is dicséretnek számít. Ugyanakkor elgondolkodtatónak nevezte, hogy vajon “mitől lett ennyire ideges a bukott miniszterelnök”. Kocsis Máté szerint nem lenne csoda, ha a népszavazástól, mert amikor a nép kinyilváníthatja akaratát, az Gyurcsány Ferencnek “nem sok jót szokott jelenteni”.

Kocsis Máté azt sem nevezné újdonságnak, ha magától a gyermekvédelmi törvénytől lenne ideges a DK elnöke, mert – mint írta – már kormányfőként is megfosztotta a családokat és a gyermeket vállalókat szinte minden támogatástól, és “ízlésének való” az is, ha gyerekeket traktálhat “félrement ideológiákkal”.

A nagyobbik kormánypárt frakcióvezetője szerint attól is ideges lehet Gyurcsány Ferenc, hogy a kormány “az erőszakos LMBTQ-propagandát” még brüsszeli nyomásra sem engedi be a gyerekek közé.

“Már pedig nem fogjuk”

– jegyezte meg, majd hozzátette, a baloldaliakkal ellentétben a kormánypártok megbíznak a szülőkben, neveljék úgy a saját gyermekeiket, ahogy akarják. Nekik vannak előjogaik, nem pedig

“az alternatív szexuális propagandát terjesztő álcivil szervezeteknek”

– hangsúlyozta.

Kocsis Máté úgy fogalmazott, hogy Gyurcsány Ferenc “két anyázás között” “barátkozzon meg szépen a gondolattal”, hogy a magyar gyermekvédelmi törvényről nem Brüsszelben fog dönteni a “hatalommániás elit”, hanem a magyarok, itthon, népszavazáson. A DK elnökének azt üzente: a haza, a nemzet és a gyermekvédelem szavakat pedig nyugodtan felejtse el, mert “régóta tudjuk”, azokat nem neki találták ki.

“El a kezekkel a gyerekeinktől!”

– zárta bejegyzését a Fidesz frakcióvezetője.

Gyurcsány Ferenc szerdán, Orbán Viktor miniszterelnök gyermekvédelmi népszavazásról szóló bejelentése után közösségi oldalán azt írta:

“Orbánnak üzenem: szórakozz a felmenőiddel, ne a hazáddal!

Kapcsolódó cikkek