Nacsa Lőrinc: a Fidesz és a KDNP a gyermekek és a családok pártján áll

Nacsa Lőrinc: a Fidesz és a KDNP a gyermekek és a családok pártján áll

Április 3-án nemcsak országgyűlési választások lesznek, hanem a gyermekvédelmi népszavazás is. Erre hívta fel a figyelmet Nacsa Lőrinc a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) országgyűlési képviselője pénteki eljuttatott videonyilatkozatában, amelyben kiemelte, a Fidesz és a KDNP a gyermekek és a családok pártján áll.

A kisebbik kormánypárt politikusa a videóban azt mondta: gyermekeink szexuális nevelése kizárólag a szülők joga, ezért a népszavazás minden kérdésére nemmel fognak válaszolni.

“A baloldal tényszerűen is a szexuális lobbi oldalára állt”

– jelentette ki a KDNP-s politikus, majd arról beszélt, hogy a Magyar LMBT Szövetség jelentései alapján a baloldal pártjai – annak vezető ereje, “Gyurcsány pártja”, a Demokratikus Koalíció és “ifjúsági szárnya”, a Momentum is – beépítették javaslataikat programjukba.

“A Momentum 2021-es szakpolitikai céljai között is egyértelműen kiállt az LMBTQ-érzékenyítés mellett, szerintük biztosítani kell a megfelelő szexuális felvilágosítást az iskolákban, és érzékenyíteni kell a pedagógusokat is”

– emelte ki Nacsa Lőrinc.

A kereszténydemokrata politikus hangsúlyozta: a baloldali pártok programjának kialakítását nagyban befolyásolják azok a szervezetek, NGO-k, amelyek a gyermekeket érintő különböző szexuális nevelési programokat akarják bevinni az iskolákba.

“Ne engedjünk nekik! Április 3-án dönthetünk gyermekeink jövőjéről, legyünk ott minél többen!”

– buzdított a gyermekvédelmi népszavazáson való részvételre Nacsa Lőrinc.

Kapcsolódó cikkek