Hollik István: a baloldal a fizetések emelése ellen van

Hollik István: a baloldal a fizetések emelése ellen van

A baloldal a mostani nehéz gazdasági helyzetben a fizetések emelése ellen van. Erről beszélt a Fidesz kommunikációs igazgatója szombati videónyilatkozatában.

Hollik István a videóban azt mondta, Gyurcsány Ferenc árnyékkormánya pénteken ismertette gazdaságpolitikai terveit. Az ott elhangzottak hitelét nagyban rontja, hogy a magyar emberek egyszer már a saját bőrükön tapasztalhatták meg, hogy milyen is az, amikor Gyurcsány Ferencék kormányoznak – közölte.

A politikus szerint a gyurcsányi politika valódi mérlege, több mint 200 000 munkahely megszűnése, egyhavi bér elvétele a közalkalmazottoktól, a 13. havi nyugdíj eltörlése, elszálló rezsiköltségek, az egekbe ugró államadósság, államcsőd közeli állapot.

“Hiába a szép szavak, valójában ők semmit nem változtak. Ezt bizonyítja, hogy a Gyurcsány-Dobrev páros árnyék-pénzügyminisztere, Bodnár Zoltán nemrég egy televízióstúdióban kifejtette, hogy nem támogatják a minimálbéremelést, s támadta a kormány reálbérnövelési terveit”

– hangsúlyozta a Fidesz kommunikációs igazgatója.

“Tehát a baloldal a mostani nehéz gazdasági helyzetben a fizetések emelése ellen van, márpedig aki be akarja fagyasztani a fizetéseket, az szemben áll a magyar emberek érdekével. Ez a múlt gazdaságpolitikája, amire Magyarországnak nincs többé szüksége”

– fogalmazott Hollik István.

Kapcsolódó cikkek