Hollik István

Hollik István: ennyien már aláírták a kormánypártok petícióját

Hollik István: ennyien már aláírták a kormánypártok petícióját

Az eltelt szűk tíz napban már több mint kétszázezren aláírták a kormánypártok Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! petícióját. Erről beszélt a Fidesz kommunikációs igazgatója szombaton.

Hollik István a petíció II. kerületi aláírásgyűjtő helyszínén, a Fény utcai piacnál tartott sajtótájékoztatóján felidézte, Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció miniszterelnök-jelöltje nemrég arról beszélt, sajnálja a Fidesz aktivistáit, akiknek egyedül kell árválkodniuk az aláírásgyűjtő standok mellett.

“Ez egyrészt azt mutatja, a baloldal továbbra is ádáz harcot folytat a valóság ellen, a valóság nem zavarja meg őket a tisztánlátásban. Másrészt azt mutatja, hogy úgy látszik, Gyurcsány Ferenc családjában hagyomány a hazudozás”

– fogalmazott.

Hollik István kiemelte, a valóság ezzel szemben az, hogy tíz napja indították a petíciót, és ez alatt az idő alatt több mint 200 000 aláírást gyűjtöttek.

“Szűk tíz nap alatt több aláírást gyűjtöttek, mint a baloldal a Gyurcsány-show keretében eddig összesen”

– jegyezte meg.

A kommunikációs igazgató szerint az összegyűjtött aláírások száma azt mutatja, hogy még sokan vannak, akik emlékeznek a 2010 előtti időszakra, arra, hogy Gyurcsány Ferenc akkor hogyan hazudott a magyar embereknek. Több mint 200 000-en vannak, akik csatlakoztak a petícióhoz azért, mert nem akarják, hogy a baloldal visszatérjen a hatalomba és

“egy pillanat alatt romba döntsék, amit eddig elértünk”

– fogalmazott a kormánypárti politikus.

A sajtótájékoztatón Gór Csaba, a Fidesz-KDNP jelöltje arról beszélt, bár sokan azt mondják, “Buda elesett” és baloldalivá vált, a valóság ezzel szemben az, hogy a II. kerületben is nagyon sokan aláírták a petíciót, Pesthidegkúton “kígyózó sorban” írják alá a petíciót az emberek, és ugyanez igaz a belbudai aláírásgyűjtő pontra is.

Kapcsolódó cikkek