Hollik István: ez az igazi gyurcsányi komcsi tempó

Hollik István: ez az igazi gyurcsányi komcsi tempó

A gyurcsányi politika lényege, hogy a hatalom megszerzéséért akár erőszakot is alkalmaznak, de a felelősséget sohasem vállalják. Így reagált Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója hétfőn, Gyurcsány Ferencnek, a DK elnökének bejegyzésére.

Hollik István a Facebookra feltöltött videóban arról beszélt, hogy Gyurcsány Ferenc legújabb, a közösségi oldalán olvasható posztjában a bíróság által elítélt Fekete-Győr András (Momentum) és a héten bíróság elé álló Varju László (DK) ügyével foglalkozik. A kormánypárti politikus a DK elnökének írását úgy értékelte: az a gyurcsányi politika lényegét mutatja meg, vagyis azt, hogy

“a hatalom megszerzéséért, vagy megtartásáért tegyél meg mindent, ha kell, alkalmaz erőszakot, ha kell, hazudj, vagy éppen ha kell, sértsd meg a törvényeket, a felelősséget viszont soha ne vállald.”

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint Gyurcsány Ferenc ezt tette 2006-ban is, amikor “hazudott az egész országnak, de a hatalom megtartásáért esze ágában nem volt lemondani róla”. Hozzátette, Gyurcsány Ferenc a bejegyzésben a “dollárbaloldalt gátlástalanságra és a felelősségvállalás elutasítására buzdítja”, és megfenyegeti az eljáró bírókat és az ügyészeket is.

“Holnap lesz a kommunista kiáltvány 176 éves, ezért aktuális és pontos, ha azt mondom, Gyurcsány Ferenc, ez ám az igazi komcsi tempó”

– fogalmazott Hollik István.

Kapcsolódó cikkek