Hollik István

Hollik István: arról döntünk, hogy Gyurcsányt visszaengedjük-e a hatalomba

Hollik István: arról döntünk, hogy Gyurcsányt visszaengedjük-e a hatalomba

Április 3-án, az országgyűlési választáson arról kell dönteni, hogy visszaengedjük-e Gyurcsány Ferencet a hatalomba, vagy haladunk tovább azon az úton, amelyen elindultunk. Erről beszélt a Fidesz kommunikációs igazgatója hétfői videónyilatkozatában.

Hollik István kijelentette, hogy a baloldal kormányzati teljesítményét már ismerjük,

“tudjuk, milyen az, amikor ők kormányoznak: magas adók, munkanélküliség, kisebb fizetések, bérek befagyasztása. Ez történik, ha a baloldal van hatalmon”

– húzta alá, majd arról beszélt, hogy most ugyanaz a Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon akar visszatérni a hatalomba, aki egyszer már tönkretette a magyar gazdaságot. A szocialisták kormányzásának utolsó évében mindössze 73 500 forint volt a minimálbér, most pedig 200 000 forint – hívta fel a figyelmet.

Hollik István szerint a “kijelölt miniszterelnök-jelöltjük” is visszahozná a Gyurcsány-korszakot azzal, hogy – mint korábban mondta – a minimálbér teljesen felesleges és eltörölhető.

A baloldal a minimálbér eltörlésével kiszolgáltatná a magyar dolgozó embereket, és több százezer ember fizetését és munkáját sodorná veszélybe – emelte ki a kormánypárti politikus.
Hozzátette, hogy még a mostani, 20 százalékos minimálbér-emelést sem támogatta a baloldal.

“Április 3-án tehát arról is döntünk, hogy marad-e az új magyar gazdaság, vagy engedjük-e Gyurcsány Ferencnek és Márki-Zay Péternek, hogy visszahozzák a kudarcos régi gazdaságpolitikát”

– fogalmazott Hollik István.

Kapcsolódó cikkek