Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció (DK) európai parlamenti képviselõje, a párt árnyék-miniszterelnöke beszédet mond az árnyékkormánya tagjainak bemutatásán a budapesti Off Kultúrszövõgyár Rendezvényközpontban tartott sajtótájékoztatón 2022. szeptember 19-én, fotó: Kovács Anikó/MTI

Dobrev Klára leadta az ajánlását a DK-MSZP-Párbeszéd közös listárája

Dobrev Klára leadta az ajánlását a DK-MSZP-Párbeszéd közös listárája

Az árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP-listavezetője a Széll Kálmán téren adta le ajánlását a Demokratikus Koalíció, a Magyar Szocialista Párt és a Párbeszéd - ZÖLDEK európai parlamenti és budapesti közös listájára.

Dobrev Klára a sajtótájékoztatón úgy fogalmazott:

“5 évvel ezelőtt az ellenzéki pártok és politikusok megmutatták, hogy ha nem egymást akarják leváltani, hanem a Fideszt, akkor képesek a győzelemre. Képesek együtt kampányolni, együtt győzni, és szövetségben vezetni a városainkat és kerületeinket. Ebben a szellemben győztük le a Fideszt 5 éve itt, Budapesten, és az ország számos városában, és ebben a szellemben vezetjük városainkat és kerületeinket a mai napig”.

Dobrev Klára Őrsi Gergely II. kerületi polgármesterre és Karácsony Gergely főpolgármesterre adta le ajánlását, majd elmondta:

“Arra készülünk, hogy idén június 9-én este még több Őrsi Gergelyünk és Karácsony Gergelyünk lesz, és olyan kerületekben és városokban is győzni fogunk, amelyekben 5 éve csak egy hajszál hiányzott ehhez”

– tette hozzá.

 

Kapcsolódó cikkek