Állásbörzét rendez az Óbudai Egyetem

Állásbörzét rendez az Óbudai Egyetem

Két helyszínen és két napon rendezik meg az idén az Óbudai Egyetem állásbörzéjét. Az érdeklődők kedden és szerdán ismerkedhetnek meg a munkalehetőségekkel.

A felsőoktatási intézmény tájékoztatása szerint a rendezvényre nemcsak az egyetem több ezer hallgatóját várják, hanem más, műszaki jellegű felsőoktatási intézmények hallgatóinak a részvételére is számítanak. A szervezők először rendezik meg az állásbörzét két budapesti helyszínen és két, egymást követő napon: kedden a VIII. kerületi G épületben (Tavaszmező u. 17.), míg szerdán a III. kerületi Neumann János épületben (Bécsi út 96/b.).

Az állásmustrán a hallgatók átfogó képet kaphatnak a vállalatok által nyújtott lehetőségekről, a hazai munkaerőpiac elvárásairól és a gazdasági élet sokszínűségéről, a cégek pedig információt szerezhetnek a fiatalok felkészültségéről, elvárásairól, a gyakorlati tapasztalatok szerzését segítő kooperatív képzésről.
A rendezvényen számos kiállító jelenik meg az egyetem képzési profiljához igazodó állásajánlatokkal, s a cégek mellett az eseményen részt vesz a Magyar Honvédség és a Magyar Vöröskereszt is. További információt a http://allasborze.uni-obuda.hu/ weboldalon kaphatnak az érdeklődők.

Kapcsolódó cikkek