fotó: pixabay.com

Klubrekordot döntött a Kisvárda

Klubrekordot döntött a Kisvárda

A Kisvárda hazai környezetben egy büntetőből szerzett góllal 1-0-ra nyert a Debrecen ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának szombati játéknapján. A Kisvárdának így már 49 pontja van, amivel klubrekordot döntött élvonalbeli szereplését illetően.

A várdaiak ezzel a sikerrel feljöttek a tabellán a második helyre, de hogy ott maradnak-e, az a 20 órakor kezdődő MOL Fehérvár-Puskás Akadémia összecsapás eredményétől függ.

OTP Bank Liga, 29. forduló:

Kisvárda Master Good-Debreceni VSC 1-0 (0-0)

Kisvárda, 2455 néző, v.: Zierkelbach
gólszerző: Bumba (53., 11-esből)
sárga lap: Prenga (45.), Odincov (83.), Mesanovic (87.), illetve Deslandes (52.), Baráth (75.)

Kisvárda Master Good:
Odincov – Peteleu, Prenga, Cirkovic, Hej – Melnyik (Zlicic, 72.), Ötvös – Asani (Camaj, 72.), Makowski (Karabeljov, 60.), Bumba (Navratil, 86.) – Mesanovic

Debreceni VSC:
Kosicky – Kusnyír, Pávkovics, Deslandes (Tischler, 90.), Ferenczi J. – Varga J. (Bényei, 67.), Baráth – Dzsudzsák, Da. Babunski (Bévárdi, 91.), Bódi (Sós, 67.) – Do. Babunski

A találkozót ugyan a Kisvárda irányította, a Debrecen azonban láthatóan jól megszervezte a védekezését erre a délutánra, nem engedte kibontakozni riválisát.

Mezőnyben fölényben futballozott a hazai gárda, de komoly helyzetet nem tudott kialakítani az első félidőben. Nem sokkal a fordulást követően a hazai csapat egy büntetőből szerzett góllal előnybe került, ezután pedig megfordult a játék képe, a Kisvárda az eredmény őrzésére rendezkedett be, a Debrecen pedig a gólért hajtott. A hajrában a hajdúsági együttesnek óriási lehetőségei maradtak ki, így a Kisvárda végül megszakította négymeccses nyeretlenségi sorozatát.

Kapcsolódó cikkek