Így is ritkán nyer focicsapat

Így is ritkán nyer focicsapat

foci

A miskolciak április óta veretlenek saját közönségük előtt, míg a kispestiek legutóbb 2009-ben tudtak nyerni riválisuk otthonában.

OTP Bank Liga, 8. forduló:
Diósgyőri VTK-Budapest Honvéd 2-1 (0-1)
Miskolc, 4806 néző, v.: Szabó Zs.
gólszerzők: Bognár I. (59., 11-esből), Takács T. (86.), illetve Hidi (45.)
kiállítva: Antal B. (15.)
sárga lap: William Alves (38.), illetve Ikenne-King (43.), Hidi (56.), Ignjatovic (90.), Portilla (93.)

Diósgyőri VTK:
Antal B. – Okuka, William Alves, Kádár, Husic – Bacsa (Takács T., a félidőben), Elek Á., Bognár I., Egerszegi, Barczi (Rados, 19.) – Griffiths (Grumic, 88.)

Budapest Honvéd:
Kemenes – Ikenne-King (Ignjatovic, 68.), Kosnic, Marku, Alcibiade – Vécsei (Bobál G., 89.), Portilla, Hidi – Job, Youla, K. Traoré (Holender, 72.)

A találkozó előtt jóval esélyesebbnek számító miskolciak az első negyedóra végén nehéz helyzetbe kerültek, ugyanis kapusukat a játékvezető kiállította. Az emberelőnyben futballozó Honvéd szépen lassan át is vette az irányítást, vezető találatához azonban kellett a kapuba csereként beálló Rados hibája is. A fordulást követően nagy rohamokat indított az egyenlítésért a hazai csapat, Bognár büntetőjével pedig ez sikerült is. A folytatásban azonban kissé elfáradtak a vendéglátók, és kontrákra rendezkedtek be. Egy ilyen ellentámadásból négy perccel a vége előtt megszerezte a vezetést Szivics Tomiszlav együttese, a Honvéd Hidi révén az utolsó pillanatban egyenlíthetett volna, de a középpályás a kapufát találta el.

Kapcsolódó cikkek