fotó: pixabay.com

Bolla Bendegúz: leírhatatlan érzés volt a gólom

Bolla Bendegúz: leírhatatlan érzés volt a gólom

Így jellemezte találatot érő mozdulatát a Grasshoppers magyar válogatott futballistája, aki az utolsó pillanatokban mentett pontot csapatának a Young Boys elleni vasárnapi bajnokin.

A 22 éves védő az M1 aktuális csatornának elárulta, többször visszanézte a 95. percben szerzett gólját, amellyel kialakította a 2-2-es végeredményt, a harmadik találatát elérve a svájci csapat színeiben.

“Leírhatatlan érzés volt, csattanósra sikerült, nagyon boldog voltam”

– fogalmazott, hozzáfűzve, a jövőre tekintve ebből még több energiát tud meríteni.

“Nálam szinte kötelező elvárás, hogy érkezzek mindig a kapu elé, de ez bennem is van, hogy mindig megyek a támadásokkal. Volt egy szenzációs beadás balról, és csak azon járt az eszem, hogy jól kell levenni a labdát szemben a kapuval, és nem szabad hibázni”

– idézte fel gólját Bolla.

A Wolverhamptontól kölcsönbe érkezett négyszeres válogatott védő előre tekintve úgy vélekedett: majd a sors eldönti, hogy nyáron a brit együttessel kezdi-e meg a felkészülést. Mint mondta, mindent megtesz ezért, és úgy érzi, jó úton halad efelé.

A svájci élvonalban 22 fordulót követően a Grasshoppers a hatodik, a Young Boys – amelyet Varga Kevin kölcsönjátékosként erősít, de ezúttal nem kapott lehetőséget – a második a tabellán.

Kapcsolódó cikkek