illusztráció

100 százalékos maradt a Mezőkövesd

100 százalékos maradt a Mezőkövesd

A Mezőkövesd egygólos győzelmet aratott szombaton a vendég Puskás Akadémia felett a labdarúgó OTP Bank Liga harmadik fordulójában.
A hazaiak harmadik sikerükkel továbbra is százszázalékosak, és csak rosszabb gólkülönbségükkel szorulnak a MOL Fehérvár FC mögé az NB I tabelláján.

OTP Bank Liga, 3. forduló:
Mezőkövesd Zsóry FC-Puskás Akadémia FC 1-0 (0-0)
Mezőkövesd, 2214 néző, v.: Bognár
gólszerző: Cseri (46.)
sárga lap: Karnyickij (18.), Pekár (39.), Berecz (86.), illetve Sós (92.)

Mezőkövesd Zsóry FC:
Szappanos – Eperjesi, Neszterov, Katanec, Vadnai – Berecz, Karnyickij – Pekár, Cseri (Vajda S., 66.), Molnár G. (Silye, 88.) – Nagy D. (Zivzivadze, 74.)

Puskás Akadémia FC:
Hegedüs L. – Szolnoki, Meissner, Hadzsijev, Nagy Zs. – Radics, Urblík (Sós, 55.), Van Nieff – Knezevic – Vanecek, Henty

A mérkőzés elején kiegyenlített küzdelmet láthatott a közönség, a felcsúti Knezevic a kapufát találta el, majd nem sokkal később a Mezőkövesd előtt is adódott nagy gólhelyzet. Az első negyedóra aktívabb időszaka után valamelyest óvatosabbá vált mindkét csapat, így a szünetig nem született gól.

A folytatásban viszont az előző fordulóban is eredményes Cseri bombagólt lőtt a jobb felső sarokba.

Lendületben maradt a Mezőkövesd, azonban nem sikerült növelnie az előnyét. Az utolsó félórában már inkább az eredmény tartására törekedett Kuttor Attila csapata, amely meg is őrizte minimális előnyét a lefújásig, mivel a vendégek nem tudtak újítani, és jószerivel helyzetig sem jutottak a második félidőben.

Kapcsolódó cikkek