forrás: pixabay.com

Az élre állt a Puskás Akadémia

Az élre állt a Puskás Akadémia

A Puskás Akadémia FC 1-0-ra legyőzte a vendég MOL Fehérvár FC-t vasárnap a labdarúgó OTP Bank Liga 18. fordulójában, ezzel átvette a vezetést a tabellán.

OTP Bank Liga, 18. forduló:

Puskás Akadémia FC – MOL Fehérvár FC 1-0 (0-0)

Pancho Aréna, v.: Vad II.
gólszerző: Favorov (66.)
sárga lap: van Nieff (25.), Kozák (64.), illetve Zulj (27.), Makarenko (42.)

Puskás Akadémia:
Markek – Mezghrani, Joao Nunes, Spandler, Szolnoki – Favorov (Urblík, 89.), van Nieff – Slagveer (Skribek, 70.), Baluta (Corbu, 74.), Nagy Zs. – Kozák (Komáromi, 70.)

Fehérvár:
Kovács D. – Nego, Lüftner, Rus, Heister – Zulj, Makarenko – Lednyev (Nikolics 86.), Dárdai (Géresi, 70.), Petrjak (Bamgboye, 80.) – Kodro

A forduló rangadóját a Fehérvár kezdte jobban, aztán fokozatosan átvette az irányítást a Puskás Akadémia, Nagy Zsoltnak több nagy helyzete volt.

A szünetig is inkább a hazaiak akarata érvényesült, a fehérváriak nem tudtak mit kezdeni a szervezett felcsúti védekezéssel. Fordulást követően – a hatalmas széltől támogatva – felpörgött a Vidi, és nyomás alatt tartotta a hazai kaput. A Puskás Akadémia sokáig a félpályán sem tudta átvinni a labdát, amikor ez sikerült Artyom Favorov révén megszerezte a vezetést. A folytatásban is a Fehérvár támadott többet, de a felcsútiak magabiztosan megőrizték előnyüket.

Kapcsolódó cikkek