stadion üres székei (illusztráció), forrás: pixabay.com

Egygólos meccsen nyert a ZTE a Kisvárda otthonában

Egygólos meccsen nyert a ZTE a Kisvárda otthonában

A kupagyőztes ZTE 1-0-ra nyert a sereghajtó Kisvárda otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 12. fordulójának vasárnapi játéknapján.

OTP Bank Liga, 12. forduló:

Kisvárda Master Good-ZTE FC 0-1 (0-0)

Kisvárda, 1820 néző, v.: Bognár
gólszerző: Sajbán (73.)
sárga lap: Ötvös (4.), Melnyik (84.), illetve Todoroski (7.), Medgyes (41.), Meshack (92.)

Kisvárda Master Good:
Kovács M. – Cipetic, Jovicic, Széles, Alic – Melnyik, Ötvös – Navrátil (Ilievski, 77.), Nikolov (Makowski, 70.), Camaj (Vida, 70.) – Balogh N. (Czékus, 84.)

ZTE FC:
Dombó – Todoroski (Huszti, 57.), Szafronov, Evangelu, Csóka, Medgyes (Croizet, a szünetben) – Soltész (Meshack, 57.), Szendrei (Sankovic, 64.), Bedi – Sajbán, Németh N. (Mance, a szünetben)

A szakadó esőben rendezett, gól nélküli első félidőben főként a mezőnyben küzdöttek egymással a csapatok, mindkét együttesnek egy-egy nagyobb lehetősége volt csak, de ezek kimaradtak.

A második játékrész elején sorban érkeztek a nagy hazai helyzetek, de a befejezésekbe rendre hiba csúszott – előbb Navrátil, majd Camaj rontott közelről. A futball egyik “alaptörvénye” ezúttal is érvényesült, a kihagyott helyzetek megbosszulták magukat, a ZTE ugyanis egy szöglet után megszerezte a vezetést. A vendégek a hajrában őrizték előnyüket, bár a hazaiaknak a 94. percben még összejöhetett volna az egyenlítés, de ekkor Dombó bravúrral védett.

Kapcsolódó cikkek