illusztráció

A Kisvárda a ráadásban nyert a ZTE ellen

A Kisvárda a ráadásban nyert a ZTE ellen

A Kisvárda pályaválasztóként a ráadásban szerzett pazar góllal 2-1-re legyőzte a Zalaegerszeget a labdarúgó OTP Bank Liga 21. fordulójának szombati játéknapján.
A találkozót a csapatok közös kérésére, a kisvárdai pálya használhatatlansága miatt az újpesti Szusza Ferenc Stadionban rendezték.

A Zalaegerszeg sorozatban hat nyeretlen bajnokinál tart, míg a Kisvárda három nyeretlen találkozó után gyűjtötte be ismét a három pontot.

OTP Bank Liga, 21. forduló:

Kisvárda Master Good-ZTE FC 2-1 (1-0)

Szusza Ferenc Stadion, zárt kapus, v.: Erdős
gólszerző: Bumba (25.), Horváth Z. (94.), illetve Favorov (50.)
sárga lap: Navrátil (33.), illetve Kálnoki-Kis (31.), Futács (40.), Szépe (77.)
piros lap: Futács (75.)

Kisvárda:

Dombó – Hej (Melnyik, a szünetben), Cirkovic (Ene, 73.), Prenga, Matheus – Lucas, Simovic – Navrátil, Bumba (Zlicic, 67.), Sassá (Kovácsréti, 67.) – Viana (Horváth Z., 81.)

ZTE:

Demjén – Lesjak, Szépe, Kálnoki-Kis – Szánthó (Babati, a szünetben), Favorov, Tajti (Vass, a szünetben; Németh E., 83.), Sankovic, Bedi – Futács, Könyves (Zimonyi, a szünetben)

Az enyhe fölényben játszó Kisvárda némileg szerencsés találattal szerzett vezetést, ezt követően pedig még inkább a pályaválasztó csapat akarata érvényesült. A szünetben hármas cserét hajtott végre a Zalaegerszeg, és gyorsan egyenlített is egy közeli góllal, a játék pedig kiegyenlítettebbé vált. Az utolsó negyedórára megfogyatkozott a ZTE, a Kisvárda pedig igyekezett megszerezni a három pontot érő találatot. Ez a csereként beállt Horváth Zoltán parádés mozdulata után sikerült is a ráadásban: a magának felpörgetett labdát fordulásból vágta a zalaegerszegi kapuba.

Kapcsolódó cikkek