fotó: pixabay.com

A hajrában mentett pontot a Kisvárda

A hajrában mentett pontot a Kisvárda

A legutóbb ezüstérmes Kisvárda a hajrában egyenlítve hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott vasárnap az előző idényben harmadik Puskás Akadémiával a labdarúgó OTP Bank Liga harmadik fordulójában.

OTP Bank Liga, 3. forduló:

Kisvárda Master Good-Puskás Akadémia FC 1-1 (0-1)

Kisvárda, 2217 néző, v.: Pintér
gólszerző: Mesanovic (87.), illetve van Nieff (13.)
sárga lap: Spandler (28.), Komáromi (78.)

Kisvárda:
Hindrich – Hej, Kravcsenko, Kovacic, Leoni – Karabeljov, Ötvös (Melnyik, 73.) – Navratil (Mesanovic, 57.), Makowski (Vida K., 57.), Asani – Ilievski (Camaj, 73.)

Puskás Akadémia:
Tóth – Batik, Spandler, Stronati – Mezgrani, Corbu (Bakti, 91.), van Nieff, Komáromi – Kiss T. (Major, 80.), Zahedi (Puljic, 59.), Baluta (Favorov, 80.)

A kisvárdaiak fölényében telt el az első tíz perc – Tóth Balázsnak többször is védenie kellett -, de aztán a vendégcsapat egy ellentámadás végén, távoli lövéssel megszerezte a vezetést.

Előnye birtokában a Puskás Akadémia visszazárt, így a folytatásban nehezen került helyzetbe a hazai együttes. A hajrában a vendégek többször álltak közel az újabb gól megszerzéséhez, de vagy a kapufát találták el, vagy Hindrich védett. Az első félidőben hatékonyabban, kapura veszélyesebben futballozott a Puskás Akadémia. Fordulás után sem változott alapvetően a helyzet, a Kisvárda, amely csütörtökön még európai kupamérkőzést játszott, igyekezett támadásokat vezetni, de kissé lassan, helyenként körülményesen jutott előre, így nem jelentett veszélyt a jól záró vendégek kapujára. Végül aztán a hajrában szöglet után fejesből csak összejött a hazaiaknak az egyenlítés.

Kapcsolódó cikkek