fotó: pixabay.com

Állást kínálnak 140 tehetséges magyar fiatalnak

Állást kínálnak 140 tehetséges magyar fiatalnak

Már lehet jelentkezni a Mol tehetséggondozó programjára, a Growww 2019-re, a vállalatcsoport több mint 140 álláshelyet kínál frissdiplomásoknak mérnöki, üzleti, informatikai, valamint társadalom- és természettudományi területeken.

A programba legfeljebb egyéves munkatapasztalattal rendelkezők jelentkezhetnek, akár a budapesti központba, akár a Mol-csoport tíz országban – Ausztria, Horvátország, Cseh Köztársaság, Magyarország, Olaszország, Norvégia, Lengyelország, Románia, Szlovákia, Szlovénia – működő leányvállalataihoz. A tájékoztatás szerint

az egyéves program során a résztvevőknek lehetőségük nyílik megismerkedni a Mol-csoport tevékenységének minden üzleti és működési területével.

A munkahelyi tanulás és a Mol különböző ipari létesítményeibe tett látogatások mellett a fiatal szakemberek strukturált oktatási program keretében sajátíthatják el az ágazatra vonatkozó ismereteket.

“Minden résztvevőt egy mentor támogat”

– írták.

A 2007-es indulása óta több mint 2100 tehetséges fiatal helyezkedett el a vállalatnál a világ minden tájáról a program keretében, amely 2018-ban a kategóriájában legmagasabb, közel 80 százalékos megtartási arányt ért el, és tavaly jóval az olaj- és gázipari átlag feletti, 40 százalékos volt a nők aránya a felvettek között. Jelentkezni április 28-ig lehet ezen az oldalon.

Kapcsolódó cikkek