fotó: pixabay.com

Sipos Adriánék a hetedik meccsüket is megnyerték a Bundesligában

Sipos Adriánék a hetedik meccsüket is megnyerték a Bundesligában

A válogatott Sipos Adrián csapata, az MT Melsungen hazai pályán 34-26-ra nyert a TSV Hannover-Burgdorf ellen a német férfi kézilabda-bajnokság pénteki játéknapján.
A Bundesliga honlapja szerint a beálló mindkét kapura lövését gólra váltotta. Együttese hét meccs után is százszázalékos teljesítménnyel vezeti a tabellát.

A német másodosztályban a GWD Minden 32-26-ra győzött az Elbflorenz otthonában, a mindeni Éles Benedek öt kísérletből háromszor volt eredményes. Együttese három vereség mellett másodszor nyert. Mindkét magyar érdekeltségű csapat házigazdaként győzött a szerb élvonalban. A címvédő, kupagyőztes és Európa-kupa-aranyérmes RK Vojvodina 32-24-re verte a Partizan Beogradot, a 11-szeres válogatott Sunajko Stefan két kísérletből egy gólt lőtt. A Szerb Kupa-ezüstérmes Dinamo Pancevo 29-21-re nyert a Dubocica ellen, Dörnyei Borisznak egy lövése volt, de ezúttal nem talált a hálóba. A Vojvodina mind a négy eddigi meccsét megnyerte a bajnokságban, a Dinamo Pancevo három győzelemmel és egy vereséggel áll.

A spanyol ligában Jánosi Tamás együttese, az Ángel Ximénez Puente Genil odahaza 37-27-re verte a Puerto Saguntót, a magyar játékos mindhárom lövését gólra váltotta.

Csapata két sikerrel, egy döntetlennel és egy vereséggel áll a tabellán.

Kapcsolódó cikkek