fotó: pixabay.com

A negyeddöntőkkel folytatódik a sorozat

A negyeddöntőkkel folytatódik a sorozat

Augusztusban a negyeddöntőkkel folytatódik a férfi kézilabda SEHA Liga márciusban felfüggesztett idénye, amelyben a Telekom Veszprém is szerepel.
A regionális nemzetközi liga vezetősége március 8-án az orosz-ukrán háború miatt, mindössze öt mérkőzés után határozatlan ideig felfüggesztette a küzdelmeket.

A végrehajtó bizottság legutóbbi ülésén az a döntés született a folytatást illetően, hogy az erősorrendben kilencedik szerb Partizan Beograd és a részvételi szándékát nem jelző ukrán Motor Zaporizzsja nem küzdhet meg a trófeáért, a többi csapat pedig a negyeddöntőben folytathatja. A címvédő Telekom Veszprém – amely eddig ötször szerepelt a SEHA Ligában és négyszer megnyerte azt – ellenfele a szlovák Tatran Presov lesz idegenben. A negyeddöntőket augusztus 8. és 25. között rendezik, a továbbjutás egy mérkőzésen dől el. A négyes döntőnek szeptember 2-4-én Zadar ad otthont. A magyar csapat az elődöntőben az északmacedón Eurofarm Peliszter és a fehérorosz Meskov Breszt mérkőzésének győztesével találkozhat.

A negyeddöntő párosítása:

Tatran Presov (szlovák)-Telekom Veszprém
Vardar Szkopje (északmacedón)-RK Nexe (horvát)
RK Vojvodina (szerb)-PPD Zagreb (horvát)
Eurofarm Peliszter (északmacedón)-Meskov Breszt (fehérorosz)

Kapcsolódó cikkek