Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke sajtótájékoztatót tart Az önkormányzati választások értékelése címmel a párt budapesti központi irodája sajtótermében 2019. október 14-én, fotó: Kovács Tamás/MTI

Árnyékkormányt alakít Gyurcsány Ferenc a Magyar Nemzet szerint

Árnyékkormányt alakít Gyurcsány Ferenc a Magyar Nemzet szerint

A Demokratikus Koalíció (DK) elnöke napokon belül árnyékkormányt alakít felesége, Dobrev Klára vezetésével. Erről írt a lap pénteken az online felületén.

A lap pontosan meg nem nevezett forrásokból úgy értesült, a volt kormányfő gyakorlatilag ezt készítette elő az utóbbi időszakban Facebookon közzétett posztjaival, majd hozzátették, Gyurcsány Ferenc hónapok óta folyamatosan azt írta a közösségi oldalán, hogy készülnek valamire.

“Ezekben a bejegyzésekben Gyurcsány becsmérlő szavakkal bírálta a miniszterelnököt, a kormányt, és rendszerváltásról, lázadásról, új, nyugodt időszakról beszélt”

– fogalmazott a Magyar Nemzet.

A rendszer lebontásával összefüggésben közölte, ellenzékinek lenni hazafias kötelesség, a rosszul működő rendszert bontani hazafias tett – idézték a volt kormányfőt, aki pénteken azt írta közösségi oldalán:

“Szóltam: készülünk. Szólok: felkészültünk.”

Kapcsolódó cikkek