fotó: pixabay.com

Már online érdemes megvásárolni az autópálya matricát

Már online érdemes megvásárolni az autópálya matricát

Az autópálya matrica online vásárlásának számos előnye van: sorban állás nélkül vásárolhatunk a nap bármely szakában, elektronikus formában értesítést kaphatunk a matrica érvényességének kezdetéről és végéről, ezzel is minimalizálva a véletlen figyelmetlenségből adódó bírságok esélyét.

“Flották számára is kényelmes megoldás: az ügyintézés nagyobb járműpark esetén is egyszerű, hiszen a vásárlás egyösszegű átutalással intézhető. Idén bevezetett újdonság, hogy az átutalás tranzakciós díja 0 Ft, és akár regisztráció nélkül is vásárolhatunk. A gyors és kényelmes vásárláson felül a matrica mellé ezen az oldalon az üzemeltető és a Colonnade Biztosító együttműködésének köszönhetően minden vásárláshoz

ingyenes balesetbiztosítás jár, illetve 8+1 Ft/l kedvezményt biztosító MOL-üzemanyagkártyát is igényelhetünk szintén díjmentesen.

A biztosítás díjmentes és a megkötést követő 6. hónap utolsó napjáig szól, ezt követően minden kötelezettség nélkül megszűnik. Az e-matrica mellé igényelhető balesetbiztosítás bármilyen baleset bekövetkeztekor érvényes, nem csak az utakon elszenvedett sérülésekre vonatkozik. Az eddig tapasztalatok alapján elmondható, hogy minden második autós él a balesetbiztosítás és a jogi segítségnyújtás igénybe vételével, díjmentesen gondoskodva saját és családja biztonságáról. Az oldal üzemeltetője a NÚSZ csoport hivatalos viszonteladója” – írták közleményükben.

Kapcsolódó cikkek