Perről beszélnek Gyurcsány Ferenc pártjában

Perről beszélnek Gyurcsány Ferenc pártjában

A DK másodfokon is pert nyert a vérplazmával mutyizó Bayerné ellen.

“Hiába próbálnak elnémítani, másodfokon is pert nyertem, miután Bayer Zsolt fideszes publicista felesége, Bayerné dr. Matusovits Andrea feljelentett rágalmazásért. A bíróság szerint is kimondhatom: a Bayerné által főigazgatóként vezetett Országos Vérellátó Szolgálat éveken át áron alul adta el a magyar emberek vérplazmáját magáncégeknek, amelyeket versenyeztetés nélkül választottak ki, és ezzel hatalmas veszteséget okozott a magyar adófizetőknek, ellenben nagy profitot tett a cégek tulajdonosainak a zsebébe.

Mi a Demokratikus Koalícióban soha nem fogjuk hagyni, hogy Orbán Viktor haverjai büntetlenül kiárusítsák az állami egészségügyet.

Bayerné a magyarokat károsította meg a vérplazmával való ügyeskedéssel, hiszen abból a pénzből rendbe lehetne tenni az állami kórházakat, és tisztességes bért lehetne fizetni az egészségügyi dolgozóknak. Mára a kormányváltás maradt az egyetlen remény, hogy felszámoljuk a korrupciót, és rendbe tegyük az egészségügyet” – írta közleményében Sebián-Petrovszki László, a DK országgyűlési képviselője, az Igazságügyi bizottság alelnöke

Kapcsolódó cikkek