Több harcos táborba mehet nyáron a gyerek

Több harcos táborba mehet nyáron a gyerek

A nagy érdeklődésre miatt jövő héten további harcos táborokat hirdet meg a Magyar Honvédség. Ez olvasható a Honvédelmi tábor hivatalos Facebook-oldalon.

A honvédelmi táborokba április elsején indult a jelentkezés a július 18. és augusztus 5. közötti időszakban meghirdetett táborokra. A turnusok többsége egy hét alatt be is telt. Már csak néhány táborra vannak szabad helyek. A nagy érdeklődés miatt a harcos tematikából további három tábort hirdet meg jövő csütörtökön a honvédség. Eredetileg 40 helyszínen, 73 turnusban hirdették meg több mint háromezer – 12 és 18 év közötti – fiatal számára a honvédelmi táborokat.

Tizenhat tematika – harcos, angol nyelvű harcos, német nyelvű harcos, légierős, felderítő, infokommunikációs, erdei, túlélő, vizes, vitorlás, búvár, harcos logisztikus, önvédelmi, honvédelmi sport, lovas- és hagyományőrző – közül lehet, illetve lehetett választani.

A táborok többsége már betelt. További információkért, friss hírekért érdemes követni ezt a weboldalt és a Honvédelmi tábor Facebook-oldalt.

Kapcsolódó cikkek