fotó: pixabay.com

Egy évvel elhalasztják a Gombaszögi Nyári Tábort

Egy évvel elhalasztják a Gombaszögi Nyári Tábort

A már megváltott jegyek érvényesek a 2021-es rendezvényre is a szervezők tájékoztatása szerint.

A világjárvány miatt a szervezők úgy döntöttek, hogy idén nem rendezik meg a legnagyobb érdeklődésre számot tartó szlovákiai magyar rendezvényt. Orosz Örs, a fesztivált szervező Sine Metu Polgári Társulás elnöke ezt videóüzenetben jelentette be a tábor Facebook-oldalán.

Mint írják, az idei fesztiválra megváltott jegyek érvényesek maradnak a 2021. július 12. és 18. között tartandó rendezvényre is. A már megvásárolt bérletek átruházhatóak, elajándékozhatóak, a szervezők ezzel együtt biztosítják a hetijegyek visszaválthatóságát is. Aki ezzel a lehetőséggel szeretne élni, az július 5-ig e-mailen teheti meg.

A szervezők minden évben ingyen hetijeggyel ajándékozzák meg egy-egy szlovákiai magyarlakta járás lakóit. Idén az érsekújvári járás lakóinak kedvezett volna a szerencse. Ezzel kapcsolatban a szervezők elmondták: a kedvezmény továbbra is él, a régió lakói 2021-ben ingyen vehetnek részt a fesztiválon, amennyiben kitöltik a hivatalos honlapon elérhető regisztrációs ívet. A szervezők kilátásba helyezték, hogy jövőre egy további magyarlakta járás lakóit is ingyenjeggyel ajándékozzák meg.

Az június 6-ára Gombaszögre tervezett felvidéki zászlós emlékmű felavatását szintén elhalasztották, a zászlótartó emlékművet az eredeti terv szerint június 4-én felállítják és a zászlót felvonják, amelyről az interneten fognak tudósítani.

További információk a rendezvény honlapján találhatók.

Kapcsolódó cikkek