A Takarékbanknál is elérhető már a fogyasztóbarát személyi hitel

A Takarékbanknál is elérhető már a fogyasztóbarát személyi hitel

A kölcsön már 150 000 forintos nettó jövedelem esetén is igényelhető, így az átlagnál alacsonyabb keresetűek számára is megoldást nyújt.

A közleményben kiemelték, a kölcsön már 150 000 forintos nettó jövedelem esetén is igényelhető, így az átlagnál alacsonyabb keresetűek számára is megoldást nyújt.

“A kölcsön összege a pénzintézetnél 300 000 forinttól 8 millió forintig terjedhet, a kölcsön pedig szabad felhasználású és hitelkiváltásra is használható”

– ismertette a Takarékbank.

“A kamat a legfeljebb hétéves futamidő alatt nem változik, továbbá a havi törlesztőrészletek is egyenlő nagyságúak”

– tették hozzá.

Elsőként az MNB az OTP Bank pályázatát hagyta jóvá, így a pénzintézet január elejétől már forgalmazza az új, szabadon felhasználható minősített fogyasztóbarát személyi hitelt. Múlt héten a Budapest Bank számolt be arról, hogy hétfőtől szerepel kínálatában ez a terméktípus.

A Takarék Csoport Magyarország egyik legnagyobb bankcsoportja.

A Magyar Bankholding részeként működő csoport tagjai az MTB Zrt. mint integrációs üzleti irányító szervezet, a Takarékbank Zrt. mint kereskedelmi bank, a Takarék Jelzálogbank Nyrt., valamint egyéb, faktorálással, lízinggel, alapkezeléssel, ingatlankezeléssel, informatikai szolgáltatással és más kiegészítő pénzügyi szolgáltatásokkal foglalkozó társaságok. A Takarékbank Zrt. 1,1 millió ügyfelet szolgál ki.

Kapcsolódó cikkek