fotó: pixabay.com

Marad a Pick Szeged vezetőedzője

Marad a Pick Szeged vezetőedzője

Juan Carlos Pastor, a bajnoki címvédő Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának vezetőedzője egy évvel meghosszabbította a szerződését, ami így 2024 nyaráig érvényes.
A klub hétfői sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy a spanyol tréner megállapodása még egy plusz egy évre szól, vagyis most a hosszabbítási opciót léptették életbe.

A klub honlapjának szerdai híradása szerint Marko Krivokapic szerződését ugyancsak meghosszabbították egy esztendővel. Pastor kilenc éve irányítja a szegediek szakmai munkáját, a csapat azóta háromszor lett bajnok, egyszer Magyar Kupa-győztes, egyszer pedig EHF Kupa-győztes.

“Klubunk életében a stabilitás mindig fontos, elégedettek vagyunk a trénerek munkájával, ezért éltünk az opciós lehetőséggel”

– nyilatkozta szerdán Kiss Bence.

A szegediek szerdán kora délután azt is bejelentették, hogy a 2016-ban igazolt szlovén jobbszélső, Mario Sostaric, valamint a tavaly nyáron érkezett osztrák balszélső, Sebastian Frimmel szerződését egyaránt 2025-ig meghosszabbították. Előbbi eddig 222 meccsen 751 gólt szerzett a klub színeiben, utóbbi 45 mérkőzésen 141 gólt dobott.

Kapcsolódó cikkek