készítette: Lehet Más a Politika

LMP: Vitézy Dávid 101 pontos programja a jövő ajánlata

LMP: Vitézy Dávid 101 pontos programja a jövő ajánlata

Vitézy Dávid, a zöldek főpolgármester-jelöltjének 101 pontos programja a jövő ajánlata a budapestiek számára. Ezt mondta az LMP szóvivője vasárnap, online is közvetített budapesti sajtótájékoztatóján.

Gál József szerint Szentkirályi Alexandrának, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltjének, volt főpolgármester-helyettesnek hétpontos ajánlata a múlt, amelynek “a fele gyurcsányozás”.

Karácsony Gergelynek pedig ötlete sincs arról, merre vigye tovább a várost – értékelte a főpolgármester 10+1 pontos programját.

Mint mondta, bár villamost ígér minden lakótelepre, de “valószínűleg csak plüssvillamosokra gondol”. Közölte: eddig nem fejlesztették a kötöttpályás közlekedést Budapesten.     Karácsony Gergely nem hajtott végre ilyen fejlesztést, nem tervezett, csak bejelentett – hangsúlyozta.
Aki zöldpolitikát, a politikai csatározások helyett valódi városfejlesztést szeretne Budapesten, támogassa Vitézy Dávid és az LMP listáját – mondta a párt szóvivője, megjegyezve, hogy a város több pontján zajlik az aláírásgyűjtés.

“Az LMP országosan is gyűjti az ajánló aláírásokat az európai parlamenti választásokra”

– tette hozzá.

Kapcsolódó cikkek