Fidesz: ha Gyurcsányékon múlik, akkor Magyarország bevándorlóország lesz

Fidesz: ha Gyurcsányékon múlik, akkor Magyarország bevándorlóország lesz

A Fidesz értékelése szerint a jövő évi választáson ismét válaszút előtt áll Magyarország, hogy bevándorlóország akar-e lenni vagy sem.

A kormánypárt a röszkei zavargás hatodik évfordulójára kiadott közleményében azt írta: amíg az Orbán-kormány van hatalmon, nem fognak Magyarországból bevándorlóországot csinálni, azonban

“ha Gyurcsányékon múlik, Magyarország bevándorlóország lesz és Röszke a mindennapok része lehetne”.

Hozzátették:

“Gyurcsány embere kikotyogta, hogy a magyar baloldalnak már megvan a közös migrációs stratégiája, de azt el akarják titkolni az emberek előtt, nem akarják a kampányban nyilvánosságra hozni, mert akkor esélyük sem lenne. Meg kell állítanunk őket! Stop Gyurcsány! Stop Karácsony!”

– fogalmaztak.

A Fidesz szerint a röszkei zavargás csak az “előszele” volt annak, ami Európára és Magyarországra vár, hiszen hatodik éve folyamatosan áramolnak a migránsok Európa belsejébe, és további milliók készülnek Afrikából és Közép-Ázsiából arra, hogy itt telepedjenek le. A bevándorláspárti európai baloldal célja, hogy Európát “bevándorlókontinenssé” tegye, új állampolgárokat, új baloldali választókat szerezzen magának, felszámolja a nemzetek Európáját és az európai keresztény kultúrát. A bevándorláspártiak ezért újra és újra erőltetik a Soros-terv végrehajtását, a migránsok betelepítését, szétosztását és a migráció legalizálását – hangsúlyozták.
Az Orbán-kormány hatodik éve vállalja a vitákat és támadásokat Magyarország védelme érdekében.

“Megépítettük a kerítést, fenntartjuk a határvédelmet, elutasítjuk a migránsok betelepítését”

– szögezték le.

Kapcsolódó cikkek