Fidesz: a baloldal most is Soros és a bevándorláspárti Brüsszel érdekét képviseli

Fidesz: a baloldal most is Soros és a bevándorláspárti Brüsszel érdekét képviseli

A nagyobbik kormánypárt közleményében arra reagált, hogy a parlamenti ellenzéki frakciók felszólították Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy ne vétózza meg az Európai Unió költségvetését.
A Párbeszéd, a Jobbik, az MSZP, a DK és az LMP az után tartott online is közvetített budapesti sajtótájékoztatót hétfőn, hogy véget ért az Országgyűlés Európai Uniós Konzultációs Testületének ülése, amelyen a kormányfő és a parlamenti frakciók vezetői is részt vettek.

A Fidesz közleménye szerint “teljesen nyilvánvaló”, hogy az uniós költségvetés körüli vita valójában arról szól, hogy Brüsszel azért akarja politikai feltételekhez kötni a tagállamoknak járó pénzek kifizetését, mert így akarja zsarolni azokat az országokat, amelyek nem telepítik be a migránsokat.

“A brüsszeli bizottság a legújabb migrációs cselekvési tervében egyértelművé teszi, hogy végre akarja hajtani a “Soros-tervet”, 34 millió migránst akar még betelepíteni, és lakást, segélyt, szavazati jogot akar nekik adni”

– írták.

A Fidesz hozzátette, ezzel párhuzamosan a bevándorlást ellenző tagállamokat – mint Magyarország – egyszerűen pénzügyileg zsarolják, és csak azt az országot tekintik jogállamnak, amelyik beengedi a migránsokat.

“Az az ország, amely megvédi a határait a migrációtól és nemet mond a betelepítésre, Brüsszelben már nem minősülhet jogállamnak”

– olvasható a kommünikében.

“A magyar baloldal ebben a vitában sem a magyar emberek, hanem Soros és a bevándorláspárti Brüsszel érdekét képviseli, és ha hatalomra kerülnének, hazánkból is bevándorlóországot csinálnának”

– zárta közleményét a Fidesz.

Kapcsolódó cikkek