Ez a következő az MVM Koncertek zongorasorozatában

Ez a következő az MVM Koncertek zongorasorozatában

Farkas Gábor zongoraestjével folytatódik az MVM Koncertek - A Zongora-sorozat március 3-án.
A szervezők közleménye szerint a Liszt-díjas művész műsorában elsősorban Schubert-darabok, valamint a műveire Liszt átiratai szólalnak meg.

Farkas Gábor generációjának egyik legkiemelkedőbb zongoristája, a romantikus repertoár széles körben elismert interpretátora, több nemzetközi zongoraverseny győztese, a világ legjelentősebb zenei fesztiváljainak és koncerttermeinek állandó meghívottja. Számos szólólemeze látott napvilágot a Warner Music Hungary, a Toccata Classics London, valamint a Steinway & Sons Records gondozásában. Legújabb felvétele Chopin Balladáit és Impromptujeit tartalmazza a Hungaroton kiadásában.
Eddigi pályafutását Liszt- és Junior Prima díjjal ismerték el, megkapta az Aoyama Music Awardot, és a Steinway Artist cím birtokosa is egyben.

Farkas Gábor a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Billentyűs és Akkordikus Hangszerek Tanszékének vezetője a 2020/21-es tanévtől, valamint mostantól ő irányítja a Doktori Iskola Billentyűs és Akkordikus alprogramját is.

A live-streaming módon közvetített koncertre ezen az oldalon vásárolhatók jegyek. Az elmaradt koncertek kárpótlásaként a bérletesek és jegyvásárlók díjmentesen nézhetik és hallgathatják meg a koncertet ezen a linken található kérdőív kitöltésével. Az ingyenes csatlakozást biztosító kérdőív kitöltésének határideje március 1-je 23 óra.

Kapcsolódó cikkek