fotó: pixabay.com

Új színház és közösségi tér nyílik Ferencvárosban

Új színház és közösségi tér nyílik Ferencvárosban

Elsősorban a színházi improvizáción lesz a hangsúly, de irodalmi programok, környezettudatossággal kapcsolatos workshopok, tréningek, társasjáték-estek, családi mesedélelőttök és filmvetítések is lesznek az Itt és Most Társulat Ráday utcai intézményében.

Az Itt és Most Színház és Közösségi Tér január 24-tól 27-ig ingyenes nyitófesztivált rendez, amelynek programjában improvizációs kurzus, zenés népmese-játék, társasjáték klub, színházi előadás és a Fiatal Írók Szövetsége (FISZ) estje is szerepel – derül ki az irodalmi szervezet közleményéből.

Az új helyszín ad otthont a FISZ líra műhelyének, amelynek tagjai közül Lukács Flóra, Makáry Sebestyén és Élő Csenge mutatkozik be a közönségnek a január 26-i est keretében, de külön blokkot szentelnek Csepregi János, Neszlár Sándor és a Margó-díjas Mécs Anna tavaly megjelent köteteinek is.

forrás: Facebook

A Startfeszt programjai között szerepel egy válogatás az elmúlt évek legsikeresebb erdélyi animációs és rövidfilmjeiből, levetítik Felméri Cecília Mátyás, Mátyás; Búzási Gyopár Babuka a fűben, Láng Orsolya Szezon után és Bertóti Attila Ariadné fonala című alkotását is.

Kapcsolódó cikkek