Jönnek az innovációs újdonságok

Jönnek az innovációs újdonságok

traktora John Deere 7280R

Először mutatják be az Év Traktorait a jövő év elejére szervezett budapesti AGROmashEXPO kiállításon.

A január 25-28. között sorra kerülő szakkiállításra már tizenkilencezer négyzetmétert foglaltak le a kiállítók, köztük olyan cégek, amelyek eddig még nem vettek részt ezen az agrárgépipari kiállításon.
    
A szervezők szerint a kiállítás igazi különlegessége lesz majd, hogy a németországi hannoveri szakmai bemutató után a magyar fővárosban, az AGROmashEXPO-n lesznek először láthatók az Év Traktorai. Mindhárom kategória nyertesét megnézhetik az érdeklődők: az “Év szántóföldi traktora 2012” cím nyertese a John Deere 7280R nehéz-univerzális traktor a KITE Zrt. standján lesz látható. Az “Év speciális traktora 2012” cím nyertese az Antonio Carraro TRH 980 ültetvénytraktor, ezt az Agrolánc Kft. kiállítási területén mutatják be. Az “Év aranydizájnú traktora 2012” cím nyertese pedig a Massey Ferguson 7624 Dyna VT nehéz-univerzális traktor az Austro Diesel standján várja az érdeklődőket.
    
traktor

a Massey Ferguson 7624 Dyna VT

A jövő évi kiállítás felülmúlja majd a tavalyi méreteit. December végéig a kiállítók csaknem kétszer akkora területre adtak be igényt, mint amennyit tavaly összesen foglaltak. Eddig több mint 150 kiállító jelentkezett be a régió legjelentősebb mezőgép-vásárára.
 
2012-ben bővített tematikával segíti a mezőgazdasági vállalatok, a gazdálkodók beszerzéseinek optimalizálását. A jövőre három évtizedes jubileumát ünneplő kiállítás új koncepciója szerint hangsúlyosak lesznek a különböző szakmai programok is, amelyek az AGROmashEXPO-val egy időben zajló Magyar Kert és Szőlészet és Pincészet kiállításokhoz is kapcsolódnak.