Sikerült átlépniük a határt

Sikerült átlépniük a határt

Már a csatorna indulásakor megvolt a szándék arra, hogy a határon túli magyarokhoz is eljuttassák az M4 sportcsatorna műsorait. Mostanra hárultak el ennek jogi és technikai akadályai, így Erdélyben és Felvidéken - akik kábelen nézik a televíziót - már élvezhetik például a Magyarország-Szlovákia labdarúgó Európa-bajnoki selejtező közvetítését. Ezt mondta Székely Dávid, az M4 csatornaigazgatója a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Az igazgató elmondta, a csatorna indulásakor – négy évvel ezelőtt – az volt a legfontosabb, hogy a hazai közönségnek megmutassák azokat a látvány- és olimpiai sportokat, amelyekben Magyarország rendkívül sikeres.

Székely Dávid hangsúlyozta, mára mindenkihez elér az M4 sportcsatorna, így minden érdeklődő követheti a magyar sportsikereket.

“Azt szerettük volna, hogy minél többen láthassák azokat a honfitársainkat, akik az egész világon igazán nagy dolgokat érnek el a sporton belül, és ezáltal az egész országot teszik büszkévé, az egész országot ismertetik meg a világgal”

– fogalmazott az igazgató.

Kapcsolódó cikkek