Ezen a hétvégén sem unatkozhatnak a sport szerelmesei

Ezen a hétvégén sem unatkozhatnak a sport szerelmesei

Hazai NB I-es és NB II-es futballmeccsek, Gyorsasági Kajak-kenu Világkupa, vízi- és kézilabda-mérkőzések, illetve DTM és WTCR autóverseny-futamok élő közvetítésével készül a hosszú hétvégére a nemzeti sportcsatorna. A Műúszó Világkupa versenyszámait ezúttal a Duna World csatornán követhetik a nézők.

Szombaton a Gyorsasági Kajak-kenu Világkupával 12.15-től kezdi hétvégi élő közvetítéseinek sorát az M4 Sport. A Férfi Vízilabda OB I bajnoki döntő: FTC-PQS Waterpolo – Szolnok Dózsa meccset 15 órától láthatják a nemzeti sportcsatorna nézői. Vízilabda után futball következik. Az OTP Bank Liga: Vasas FC – Videoton FC mérkőzést 17 órától, a Budapest Honvéd – Ferencvárosi TC összecsapást 19.30-tól tűzi műsorára az M4 Sport. A Műúszó Világkupa versenyszámait 10-től, 11.40-től és 18.20-tól a Duna World csatornán láthatják a nézők.

Pünkösdvasárnap a Gyorsasági Kajak-kenu Világkupa versenyszámait 11.30-tól követhetik élőben az M4 Sport képernyői előtt ülők. A DTM Lausitzring német autóverseny-sorozat második futamát 13.30-tól közvetíti a csatorna. A férfi kézilabda bajnoki döntő: Telekom Veszprém – MOL-Pick Szeged mérkőzést 15 órától tűzi műsorára Magyarország legnézettebb sportcsatornája. A K&H Női Kézilabda Liga: Budaörs – Győri AUDI ETO KC és a Kecskemét – FTC-Rail Cargo összecsapás körkapcsolásos párhuzamos közvetítését 17.15-től láthatják az érdeklődők. A Merkantil Bank Liga: ZTE – MTK Budapest futballmérkőzést 19 órától tekinthetik meg az M4 Sporton. A Műúszó Világkupa versenyszámait 13.55-től, 15 órától és 16.30-tól a Duna World csatornán követhetik a nézők.

Pünkösdhétfőn a WTCR túraautó-világbajnokság zandfoorti második futamát 12.25-től tűzi műsorára az M4 Sport. A Puskás Suzuki Kupa U17-es nemzetközi torna bronzmérkőzését 16.30-tól, a döntőt pedig 18 órától közvetíti a csatorna a Pancho Arénából. A Férfi Kosárlabda NB I negyeddöntő: Szolnoki Olaj KK – Atomerőmű SE összecsapással 20 órától zárja hétvégi élő közvetítéseinek sorát a nemzeti sportcsatorna.

Az élő adás mellett további extra spottartalmak érhetőek el az m4sport.hu, illetve az M4 Sport telefonos alkalmazás felhasználói számára, valamint megtalálnak minket az M4 Sport hivatalos Instagram oldalán, az m4sportofficial-ön is.

Kapcsolódó cikkek