A Vasas a Puskás Akadémiával is döntetlent játszott

A Vasas a Puskás Akadémiával is döntetlent játszott

A Vasas 1-1-es döntetlent játszott a vendég Puskás Akadémiával a labdarúgó OTP Bank Liga hetedik fordulójának szombati játéknapján.
Az újonc Vasas továbbra is nyeretlen a pontvadászatban, két vereség mellett ötödször játszott döntetlent. A felcsútiak negyedszer jutottak egy ponthoz a szezonban, két győzelem és egy vereség mellett.

OTP Bank Liga, 7. forduló:
Vasas FC-Puskás Akadémia FC 1-1 (1-0)

Illovszky Rudolf Stadion, 1778 néző, v.: Bogár
gólszerzők: Holender (28.), illetve Zahedi (56.)
sárga lap: Géresi (4.), illetve Mezgrani (24.), Van Nieff (89.)

Vasas:

Jova – Szivacski, Otigba, Iyinbor, Silye (Deutsch, 87.) – Berecz, Pátkai (Hidi, 69.) – Géresi (Hinora, a szünetben), Szilágyi (Ihrig-Farkas, 69.), Holender (Zimonyi, 81.) – Novothny

Puskás Akadémia:

Tóth B. – Mezgrani, Batik, Stronati, Komáromi (Van Nieff, 65.) – Favorov – Slagveer (Skribek, a szünetben), Baluta (Bakti, 86.), Corbu, Kiss T. – Zahedi

Közepes iramú mezőnyjátékkal kezdődött a mérkőzés, a kapuk sokáig nem forogtak veszélyben. Az első félidő közepén aztán két lehetőség adódott a hazaiak előtt, a harmadikból pedig már megszerezték a vezetést is: Géresi küzdött meg egy beadásért, centerezését pedig a hosszú oldalon Holender váltotta gólra. Nagyobb fokozatra kapcsolt, de csak meddő fölényhez jutott a felcsúti együttes, játékában nem volt benne a gól.

A második félidő elején bátor támadójátékot vállaltak fel a csapatok, a középpályát gyorsan és többnyire akadálymentesen játszották át. Ennek eredményeként mindkét kapu előtt adódtak helyzetek, Zahedi aztán az 56. percben formás felcsúti akció végén egyenlített. A folytatásban nem változott a játék képe – bár azt egyre több hiba tarkította -, illetve az eredmény sem.