fotó: pixabay.com

Megnyílik a Műegyetemi Állásbörze

Megnyílik a Műegyetemi Állásbörze

Szerdán nyílik meg Magyarország legnagyobb múltú állásbörzéje, amely két napon át több ezer hazai és külföldi álláslehetőséget, valamint szakmai gyakorlati lehetőséget kínál egy helyen, a Műegyetemi Állásbörzén több mint 100 cég várja a tapasztalt munkavállalókat és pályakezdőket a helyszínen és online. Ezt közölte az egyetem szerdán.
A legnagyobb kereslet villamosmérnökök iránt van, alig megelőzve az informatikusokat és gépészmérnöki végzettséggel rendelkezőket a jubileumi, 50. állásbörzén.

Pályakezdőknek 87, tapasztalattal rendelkező munkavállalóknak 93, míg hallgatóknak 79 kiállító kínál nyitott pozíciókat. A szervezők közölték, hogy az elmúlt 2 év fejlesztéseit megtartva Magyarországon elsőként “hibrid” állásbörzét rendeznek, így azok az álláskeresők és munkaadók is részt vehetnek majd, akik személyesen nem tudnak jelen lenni. Lesznek kiállítók a helyszínen és lesznek cégek, akikkel ezen az oldalon keresztül lehet majd felvenni a kapcsolatot MS Teams csatornákon – ahol akár interjúidőpontokat is lehet foglalni és előadásokat is megtekinthetnek az érdeklődők.

Az esemény ingyenes és nyitott bárki számára, aki aktívan állást, gyakornoki pozíciót keres, vagy aki csupán tájékozódni szeretne a munkáltatók igényeiről és a könnyebb elhelyezkedés feltételeiről.

A Műegyetemi Állásbörzén az állást vagy szakmai gyakorlatot keresők október 13-án és 14-én, csütörtökön 10-17 óra között, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem K épületében és online ezen az oldalon is válogathatnak – közölték.

Kapcsolódó cikkek